EnglishDeutschEspañolSvenska

En samlingsplats för fred, hållbarhet och allas lika värde

Om oss >

Beställ ett spännande escape room-spel!

Letar du efter en utmanande, spännande och lärorik aktivitet? Då kan escape room-spelet ”En vecka av frihetskamp” vara det du är ute efter. Det passar perfekt att spela med familjen, kompisgänget eller kollegorna.

I ”En vecka av frihetskamp” antar du rollen som medborgarrättskämpe för att med fredliga medel försöka stoppa en militärkupp i ett land med svajig demokrati.

Spelet är kortbaserat och byggt efter samma princip som de populära escape rooms som finns i hundratals städer över hela världen. Med tidsgräns och hög puls ska du lösa uppgifter, klura ut gåtor och hitta nycklar för att ta dig vidare.

Under spelets gång får du ta del av citat, berättelser och information från verkliga händelser som knyter an till temat, till exempel från Ungern, Myanmar och Belarus. Till din hjälp har du Gene Sharps 198 beprövade icke-våldsmetoder.

Spelet finns i begränsad upplaga och kostar 199 kr för privatpersoner. Företag betalar 499 kr per spel och är då samtidigt med och stöttar Fredens Hus viktiga fredsarbete med barn och unga. 

Så här beställer du spelet:

  1. Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret nedan.
  2. Klicka i om du vill betala via Swish eller faktura. Om du väljer Swish swishar du den totala summan till 900 79 07 och märker betalningen med ”spel” samt ditt för- och efternamn. Om du väljer faktura skickas fakturan till den adress du anger.

Beställ spelet "En vecka av frihetskamp"

Ange om du vill betala via Swish eller faktura:
I vår integritetspolicy kan du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Dela denna sida

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fyll i namn och e-post och få uppdateringar om utställningar, aktiviteter och projekt.