EnglishDeutschEspañolSvenska

En samlingsplats för fred, hållbarhet och allas lika värde

Tidigare utställningar >

Min kropp Min rätt

Denna utställning visas inte längre hos oss

Under 2019/2020 visar Fredens Hus utställningen Min kropp Min rätt – om sexuella kränkningar, våld och rätten till kroppslig integritet.

För att kunna nå jämställdhet och jämlikhet behöver alla vara med och ifrågasätta och förändra sexistiska normer och värderingar i vårt samhälle. Vi behöver helt enkelt prata om relationer och om sex. Utställningen Min kropp Min rätt blandar fakta och statistik med reflekterande frågor kring samtycke, skuldbeläggande och civilkurage.

Utställningen är producerad av Fredens Hus med stöd av Skolverket. Under utställningsperioden erbjuder vi tre olika workshopar kopplade till utställningen, och en digital posterutställning som finns att ladda ner gratis och sen kan sättas upp på skolan. För mer info läs här, eller kontakta vår utbildningsansvarige på antonio@fredenshus.se.

 

 

Dela denna sida

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fyll i namn och e-post och få uppdateringar om utställningar, aktiviteter och projekt.

Våra samarbetspartners

<h5>Kontakt</h5>
Postadress: Smedsgränd 2B, 75320 Uppsala.

Stötta vårt arbete genom att ge en gåva via vårt 90-konto.
Swish: 9007907
Plusgiro: 900790-7
Bankgiro: 900-7907

Fredens Hus är en samlingsplats för fred, mänskliga rättigheter och möjligheter. Genom utställningar, projekt och pedagogisk verksamhet med fokus på barn och unga jobbar vi för social hållbarhet.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Design av Fasonera.