EnglishDeutschEspañolSvenska

En samlingsplats för fred, hållbarhet och allas lika värde

Evenemang >

Träff för ungdomar från de nationella minoriteterna

Torsdagen den 28 oktober klockan 18:15 leder Fredens Hus i samarbete med Uppsala kommun en träff för ungdomar som tillhör de nationella minoriteterna. Träffen sker i Fyrisgårdens lokaler på Svartbäcksgatan 58 i Uppsala.

Det finns inga förväntningar, du kan komma in och bara säga hej. Målet är att samla unga och berätta mer om deras rättigheter. Träffen riktar sig till dig som identifierar dig som rom, same, sverigefinsk, jude eller tornedaling och bor i Uppsala kommun.

Under träffen kommer vi bjuda på pizza, prata om mänskliga rättigheter och göra roliga samarbetsövningar. För att vi ska veta hur många som kommer, behöver du anmäla dig till träffen. Det gör du genom att mejla ditt namn och om du har någon allergi eller matpreferens till Antonio@fredenshus.se.

Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte med att höra av dig till oss. Du kan mejla till samma adress  Antonio@fredenshus.se.

Vi ses den 28 oktober!

 

Läs mer om Uppsala kommuns samarbete med Fredens Hus:

https://www.uppsala.se/kommun-och-politik/nyheter-och-pressmeddelanden/2020/nytt-samarbete-med-fredens-hus-om-romers-rattigheter2/

 

Bild: Minabibliotek.se

Dela denna sida

Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fyll i namn och e-post och få uppdateringar om utställningar, aktiviteter och projekt.